1. Home
  2. Neem contact op

Neem contact op

Om uw probleem op de meest efficiënte manier op te lossen, selecteert u de relevante ondersteuningsvraag uit de onderstaande opties.

Installatieproblemen
Als u problemen ondervindt bij het installeren of uitvoeren van Blocs, raden we u aan dit te lezen kennisbankpost bij het opzetten.
Ontwerpproblemen
Als je hulp nodig hebt bij het bouwen van je website of als je problemen hebt om de gewenste look te krijgen, raden we je aan de Blocs gemeenschapsforum​ Op het forum vind je er veel Blocs gebruikers die altijd bereid zijn te helpen.
Hostingproblemen
Als u problemen heeft met uw site nadat deze is gehost, dat wil zeggen dat afbeeldingen niet worden weergegeven of formulieren die niet correct werken. We raden u aan dit te lezen kennisbankpost voor het oplossen van problemen met hosting.
Upgrade problemen
Als u informatie zoekt over upgraden van Blocs V3 tot V4, lees alstublieft dit artikel.
Bugs rapporteren
Als u een bug heeft gevonden en deze wilt rapporteren, kunt u hulp krijgen hier.
Licentienummer kwijt
Als u uw licentienummer kwijt bent en het opnieuw moet verzenden, kunt u dat doen hier.
Kortingen voor studenten / academici
Als je op zoek bent naar een studenten- / academische korting, kijk dan hier toegewijd artikel dat beschrijft hoe u contact kunt opnemen en welke informatie we nodig hebben.