FAQ

Systeem vereisten

Q​ Wat is de minimale versie van MacOS die ik kan gebruiken Blocs V5 met?

A. Blocs vereist minimaal MacOS 10.15 (Catalina).

Q​ Hoeveel schijfruimte doet Blocs nodig voor installatie?

A. Blocs vereist ongeveer ongeveer 108 MB schijfruimte.

Q​ Hoeveel computers kan ik gebruiken Blocs op?

A. Een Blocs licentie kunt u gebruiken Blocs op x1 Mac-computer.

Q​ Doet Blocs hoofdlettergevoelige bestandssystemen ondersteunen?

A. helaas Blocs ondersteunt geen hoofdlettergevoelige bestandssystemen.

Q​ Doet Blocs werken met Windows?

A. Nee. Blocs is alleen Mac. Er zijn momenteel geen plannen om te brengen Blocs naar Windows.

Upgrades en updates

Q​ Zijn upgrades gratis?

A​ Nee. Als je eigenaar bent Blocs 4 u kunt upgraden naar Blocs 5 tegen een gereduceerde prijs. U kunt meer lezen over upgrades hier.

Q​ Zijn updates gratis?

A​ Alle updates voor de huidige versie van Blocs zijn vrij. Als u bijvoorbeeld Blocs 5.0 kunt u gratis updaten naar 5.1. Als u momenteel gebruikmaakt van Blocs versie 4 moet u eerst upgrade naar Blocs 5.0 om te updaten naar 5.1.

Q​ Wat is het verschil tussen upgrades en updates?

A​ Een upgrade verwijst naar het verplaatsen van de ene hoofdversie naar de andere, bijv Blocs v4.5 tot Blocs v5.0. Een update verwijst naar het verplaatsen van de ene secundaire versie naar de andere, bijv Blocs v5.0.1 tot Blocs v5.0.2. Updates zijn gratis en upgrades vereisen lagere aanschafkosten voor upgrades. Als u momenteel gebruikmaakt van Blocs 4 lees je over upgraden naar Blocs 5 hier.

Q​ Bieden jullie studentenkortingen?

A​ Ja, we bieden studentenkortingen. U kunt meer lezen over student / academisch hier.

Q​ Biedt u korting aan non-profit organisaties (NPO)?

A​ Ja, we bieden NPO-kortingen. U kunt meer lezen over kortingen voor non-profitorganisaties hier.

Algemeen

Q​ Hoe lang duurt het Blocs proef laatste?

A. De Blocs beproeving is voor onbepaalde tijd, maar is op verschillende manieren beperkt. Alle app-beperkingen worden weergegeven bij het opstarten wanneer Blocs draait in proefmodus.

Q. Kan Blocs een website of HTML-bestanden openen en bewerken?

A. Nee. Blocs heeft zijn eigen bestandsindeling en ondersteunt het openen van andere bestandsindelingen zoals HTML-bestanden niet.

Q​ Kan ik code in Blocs?

A. Blocs is niet ontworpen als een tool die code beheert, dit betekent dat het niet mogelijk is om de code voor een hele pagina binnen te bewerken Blocs. Echter, Blocs biedt een codewidget, samen met diverse andere invoerpunten voor code-invoer.

Q​ Doet Blocs exporteren naar standaard webcode?

A. Ja. Blocs exporteert naar standaard HTML, PHP, CSS en Javascript.

Q​ Doet Blocs inclusief hosting?

A. Nee. Blocs verzorgt het ontwerp, de creatie en de publicatie van uw website, niet de hosting. Wij hebben deze kennisbankpost dat advies geeft voor het publiceren van een website gemaakt met Blocs.

Q​ Kan ik een grote website maken met meer dan 100 pagina's?

A​ Ja. Er zijn geen paginabeperkingen voor websites die zijn gemaakt met een volledige gelicentieerde versie van Blocs.

Q​ Kan ik een winkel maken met Blocs?

A. Blocs heeft geen ingebouwde kassafuncties, maar het is mogelijk om oplossingen van derden, zoals PayPal, Paddle en Gum Road, te integreren in Blocs met de codewidget​ Het is ook vermeldenswaard dat, als u uw site bouwt om met een CMS te werken, het mogelijk is om een ​​winkelplug-in van derden voor dat CMS te gebruiken met uw site zodra deze live is.

Q​ Wat doet CMS? Blocs momenteel ondersteuning?

A​ U kunt zien welke CMS'en Blocs ondersteunt momenteel hier.

Q​ Is er een API om extra's voor te maken Blocs?

A​ Ja, het is momenteel in bèta. U kunt meer informatie vinden over de ontwikkelaars-API hier.

Q​ Wat voor soort ondersteuning bied je aan? Blocs klanten?

A​ We bieden zowel online ondersteuning als deze online kennisbank. Omdat we een klein, onafhankelijk bedrijf zijn, bieden we momenteel geen telefonische ondersteuning.

Q​ Heeft u een downloadbare gebruikershandleiding voor Blocs?

A​ Nee. Zoals Blocs is een webdesign-app en is gericht op de snel veranderende webdesign- en -ontwikkelingsindustrie, we hebben gemerkt dat het voor onze gebruikers betrouwbaarder is om deze online kennisbank aan te bieden, omdat het frustratie voorkomt veroorzaakt door gedownloade leermaterialen die verouderd zijn.

Bijgewerkt op 24 november 2022