Interacties

Blocs wordt geleverd met veel verschillende interactietypes die beschikbaar zijn voor gebruik met gebruikersinterface-elementen zoals knoppen, pictogrammen, links en afbeeldingen.

Een interactie toewijzen

Om een ​​interactie toe te wijzen, selecteert u eenvoudig de Bric element op het hoofdontwerpcanvas en selecteer vervolgens in de opties van de zijbalkinspecteur het type interactie dat u wilt toewijzen in de vervolgkeuzelijst voor interacties.

interactie-selectie

Lichtbak

Wanneer er op een afbeelding wordt geklikt waaraan de lichtbakinteractie is toegewezen, wordt een lichtbakmodal getoond met ofwel een uitvergrote versie van de aangeklikte afbeelding of een andere door de gebruiker gedefinieerde afbeelding of video.

Wanneer er op een item wordt geklikt waaraan de interactie 'Navigeren naar pagina' is toegewezen, navigeert de browser naar de door u geselecteerde projectpagina.

Wanneer op een item wordt geklikt waaraan de interactie 'Navigeren naar URL' is toegewezen, navigeert de browser naar de URL die u heeft ingesteld.

Open de vervolgkeuzelijst

Wanneer op een item wordt geklikt waaraan de open-dropdown-interactie is toegewezen, wordt een dropdown-menu weergegeven.

Scroll naar Doelinteractie

Wanneer op een item wordt geklikt waaraan de interactie met scrollen naar doel is toegewezen, scrolt de browser de pagina naar het doelelement dat u hebt ingesteld. Er zijn 3 voorgedefinieerde scroll-opties beschikbaar voor deze interactie (bovenaan pagina, onderaan de pagina en volgende Bloc). Blocs en Brics van dezelfde pagina die geldig zijn ID's set zal verschijnen in de scroll-to drop-down lijst.

Formulierinteractie indienen

De interactie voor het indienen van een formulier kan worden toegewezen aan een knop die zich in een formulier bevindt om de formulierveldgegevens met succes naar de server te posten voor verwerking.

E-commerce-interactie

Met de e-commerce-interactie kunt u koopknoppen maken en eenvoudig externe kassa's voor integreren Stripe, Ecwid, Gumroad, Snipcart en Paddleboarden​ Let op: voor deze interactie is een account vereist bij de externe commerciële dienst die u wilt gebruiken om betalingen te verwerken.

Interactie met het downloaden van bestanden

Met de interactie voor het downloaden van bestanden kunt u een bestand instellen dat automatisch wordt gedownload wanneer een bezoeker op het item klikt. U kunt ook snel knoppen voor het downloaden van bestanden maken door eenvoudig bestanden zoals ZIP's of PDF's van Finder naar het Blocs ontwerp canvas.

Schakel Zichtbaarheid in

Wanneer op een item wordt geklikt waaraan de wisselwerking voor zichtbaarheid is toegewezen, schakelt het de zichtbaarheid van objecten met specifieke ID's om. De doel-ID's van de interacties kunnen worden ingevoerd in het tekstveld met het label Doel-ID's, in enkel formaat of als een door komma's gescheiden array. Als een doel-ID-item zichtbaar is, wordt het verborgen of als het verborgen is, wordt het zichtbaar.

De interactie Zichtbaarheid in- / uitschakelen kan worden gebruikt in combinatie met de zichtbaarheid instelling voor het verbergen van objecten op lading.

U kunt meer lezen over het implementeren van een wisselwerking met zichtbaarheid hier..

Schakel tussen modaal

Wanneer op een item wordt geklikt waaraan de wissel-modale interactie is toegewezen, wordt het modaal geopend met de toegewezen doel-ID.

Wissel klasse

Wanneer er op een item wordt geklikt waaraan de wissel-klasse-interactie is toegewezen, schakelt het de klassen die u specificeert in op objecten met specifieke ID's. De doel-ID's van de interacties kunnen worden ingevoerd in het tekstveld met het label Doel-ID's, in enkel formaat of als een door komma's gescheiden array en de klassen die worden omgeschakeld kunnen worden ingevoerd in het tekstveld met het label Klasse, in enkel formaat of als een door spaties gescheiden array.

Wanneer er op een item wordt geklikt waaraan de telefoonlink-interactie is toegewezen, biedt het de bezoeker de mogelijkheid om het telefoonnummer te bellen dat is ingesteld, zolang het apparaat het voeren van telefoongesprekken ondersteunt.

Wanneer op een item wordt geklikt waaraan de e-maillinkinteractie is toegewezen, wordt automatisch de standaard e-mailtoepassing op de computer van de bezoeker geopend, wordt een nieuwe e-mail aangemaakt en wordt de aan: veld met het toegewezen e-mailadres.

Bijgewerkt op 1 april 2021