1. Home
  2. Licenties
  3. Activeren van uw licentie.

Activeren van uw licentie.

Wanneer u voor het eerst start Blocs u wordt gevraagd of u de app als proefversie wilt gebruiken of dat u de volledige app met een geldig licentienummer wilt activeren. Als u een licentie bij ons heeft gekocht, wordt u, nadat u uw transactie heeft voltooid, automatisch doorgestuurd naar een pagina met uw nummer. Daarnaast ontvangt u van ons ook een e-mail met uw licentienummer.

Geen e-mail ontvangen?

Als u geen licentienummer via e-mail heeft ontvangen, controleer dan uw spam-inbox. Onze e-mails kunnen af ​​en toe als spam worden aangezien omdat ze vreemde tekencombinaties bevatten, zoals uw licentienummer.

Uw licentie activeren

Uw exemplaar van Blocs is heel simpel. Wanneer u ervoor kiest om uw licentie te activeren, krijgt u het Licentiegegevens venster.

voer-licentienummer in

In het eerste invoerveld gelabeld licentienummer, voer uw geldige Blocs licentienummer. In het tweede invoerveld gelabeld E-mail, voer het e-mailadres in dat u hebt gebruikt toen u uw exemplaar van kocht Blocs.

mijn-mac

Nadat u beide invoervelden heeft ingevuld, klikt u op de knop met het label Activeer licentie. Blocs zal nu op uw Mac draaien als een exemplaar met volledige licentie.

Blocs Plus - In-app-upgrade

als u opgewaardeerd naar Blocs Plus, na aanvankelijke aankoop Blocs, dan ontvangt u via e-mail een extra licentienummer waarmee de extra wordt ontgrendeld Blocs Plus-functies. Tijdens het upgradeproces in de app, Blocs zal dit nieuwe licentienummer automatisch gebruiken om de Blocs Plus-functies. Als u echter Macs verplaatst en toegang wilt tot de Blocs Plus-functies bij een nieuwe installatie die u eerst moet activeren Blocs met je initiaal Blocs licentienummer en herstart Blocs.

Eens Blocs opnieuw is opgestart, ga naar de upgraden naar Blocs Plus optie, gevonden in de hulp menu en klik op de knop met het label Voer licentie in, bevindt zich in de rechterbenedenhoek.

voer-licentienummer in

Dit geeft u extra invoervelden om de Blocs Plus-licentienummer dat u hebt ontvangen toen u de in-app-upgrademethode gebruikte om toegang te krijgen tot de extra Blocs Plus-functies. Zodra u uw . hebt ingevoerd Blocs Plus licentienummer en aankoop e-mailadres, klik op de knop met het label Activeer licentie.

nog steeds hulp nodig?

Als je nog steeds installatieproblemen hebt, controleer dan dit toegewijd artikel op veelvoorkomende scenario's die activering voorkomen.

Bijgewerkt op 1 september 2021