1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Design
  4. Lijn tekst uit op alle breekpunten
  1. Home
  2. Tips
  3. Lijn tekst uit op alle breekpunten

Lijn tekst uit op alle breekpunten

Tekst uitlijnen over alle breekpunten

Wanneer u de uitlijning instelt voor de inhoud binnen een tekst Bric Met behulp van de uitlijningsknoppen van de zijbalkinspecteur is het standaardgedrag om de geselecteerde uitlijningsinstelling toe te passen op het huidige breekpunt en alle breekpunten erboven (indien de bovenstaande, geen alternatieve uitlijningsinstelling hebben).

Om snel de uitlijning van de inhoud binnen een tekst in te stellen Bric voor alle breekpunten (boven en onder), houdt u gewoon de optie | alt sleutel en dan Links klikken de uitlijningsoptie in de zijbalkinspecteur. Als u dit doet, worden alle huidige uitlijningsinstellingen voor alle breekpunten gewist en ingesteld op de geselecteerde uitlijningsoptie.

Bijgewerkt op 26 april 2021