Applicatietaal

Blocs is gelokaliseerd in het Engels ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง, Nederlands ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ, Frans ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท, Duits ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช, Italiaans ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น, Japans ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต, Portugees ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡น en Spaans ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ. De standaardtaal die Blocs zal gebruiken voor de gebruikersinterface zal automatisch overeenkomen met de geselecteerde taal voor MacOS.

Taal aanpassen

Als u wilt gebruiken Blocs in een andere taal dan de taal waarop MacOS is ingesteld, kunt u de taal aanpassen via de belangrijkste toepassingsvoorkeuren.

ontwerp-canvas

Bijgewerkt op 27 september 2021