1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Activa die op een externe schijf zijn opgeslagen, ontbreken

Activa die op een externe schijf zijn opgeslagen, ontbreken

Het probleem

Geen van mijn projectactiva op een externe / extra interne schijf wordt correct weergegeven op het ontwerpcanvas of in Asset Manager. Ze niet gemarkeerd als verbroken, worden ze weergegeven in Asset Manager. Ze lijken echter blanco.

De reden

Vanwege de beveiligingsaspecten van enkele van de native Mac-technologieën Blocs middelen die zijn opgeslagen op andere schijven dan die waarop het besturingssysteem is opgeslagen, moeten tijdelijk naar dezelfde schijf worden gekopieerd Blocs wordt uitgevoerd terwijl het project open is.

Deze bestanden worden tijdelijk gekopieerd en geladen vanaf de volgende locatie:

Bibliotheek> Toepassingsondersteuning> TempAssetStorage

De oplossing

Er zijn een aantal factoren die ervoor kunnen zorgen dat extern geladen activa niet correct worden weergegeven. Het volgende kan helpen bij het oplossen van deze problemen.

Hoofdtoepassingslocatie

Zorg ervoor dat uw Mac zo is ingesteld dat het Blocs Aanvraag draait vanaf dezelfde harde schijf als de Application Support directory. Ideaal Blocs moet worden uitgevoerd vanaf het Toepassingen directory.

Directory-machtigingen

Navigeer met het problematische project open naar Bibliotheek> Toepassingsondersteuning> TempAssetStorage en controleer of deze map de ontbrekende items bevat. Als het leeg is, zorg er dan voor dat de bestandsmachtiging voor het Tijdelijke activaopslag directory zijn ingesteld op Lezen schrijven voor de relevante gebruikersaccounts op uw Mac.

Verplaats bestanden naar de belangrijkste harde schijf

Als niets van het bovenstaande werkt, kopieert u eenvoudig de middelen naar de hoofdschijf van uw Mac en voegt u ze hieruit opnieuw toe aan een project. nieuwe locatie lost het probleem op.

Het probleem houdt aan

Als u dit probleem niet kunt oplossen, kunt u een bug melden hier en we zullen de zaak verder onderzoeken.

Bijgewerkt op 7 december 2018