Audio Player

De audiospeler Bric laat u een eenvoudige HTML 5-audiospeler aan uw site toevoegen die kan worden gebruikt om af te spelen MP3 geluidsbestanden.

Een audiotrack toevoegen

Om de audiotrack van een audiospeler in te stellen, opent u eerst het Vermogensbeheerder en voeg een toe MP3 audiobestand met de + knop. Selecteer nu de audiospeler Bric op het ontwerpcanvas of via de lagenboom en navigeer vanuit het zijbalkinspectievenster naar de vervolgkeuzelijst met het label Dien in en selecteer je recent toegevoegde MP3 bestand uit de beschikbare vervolgkeuzelijsten, dit zal het geselecteerde audiobestand voor de speler instellen.

Instellingen

De audiospeler Bric heeft verschillende bedieningselementen die te vinden zijn in de zijbalk van de inspecteur, wijzigingen die aan deze bedieningselementen worden aangebracht, kunnen van invloed zijn op hoe de audiospeler reageert wanneer de pagina wordt geladen.

Automatisch afspelen

Als u automatisch afspelen inschakelt, begint de speler automatisch het audiobestand af te spelen op het moment dat de pagina wordt geladen.

Ringleiding

Door lus in te schakelen, zal de speler zijn audiotrack in een constante lus afspelen.

Controls

Als u de bedieningselementen uitschakelt, heeft de audiospeler geen gebruikersinterface wanneer de pagina wordt geladen, waardoor deze in feite verborgen is.

Bijgewerkt op 14 januari 2019