Achtergrondtexturen

Blocs is in staat om extra textuuroverlays aan achtergronden toe te voegen. Dit maakt het mogelijk om snel visuele stijlen toe te voegen aan uw Bloc achtergronden om effecten te creëren, zoals gekreukt papier of fabric.

Een textuur toevoegen

Om een ​​textuur toe te voegen aan een Bloc achtergrond, zoek gewoon het Bloc laag in de zijbalklaagboom en selecteer deze. Navigeer vanuit de zijbalkinspecteuropties naar de vervolgkeuzeknop met het label structuur​ Standaard is deze vervolgkeuzelijst ingesteld op Geen. Links klikken deze vervolgkeuzelijst en selecteer een textuuroptie uit de lijst.

canvas toevoegen

Een textuur verwijderen

Om een ​​textuur te verwijderen uit een Bloc achtergrond, herhaal de bovenstaande stappen en zorg ervoor dat u de optie selecteert Geen uit de vervolgkeuzelijst met texturen.

remove-textuur