Bloc Vulling

Een van de meest gebruikte stylingbedieningen voor Blocs zijn de opvulbediening. Met de padding-besturingselementen kunt u de ruimte boven en onder de hoofdinhoud instellen die is genest in het Bloc.

Opvulling aanbrengen

Om een ​​in te stellen Blocs opvulling, selecteer eenvoudig het Bloc op het ontwerpcanvas of via de lagenboom en navigeer vervolgens naar de vervolgkeuzelijst met het label Vulling, gevonden in de hoofdinspecteur van de zijbalk.

Dit vervolgkeuzemenu biedt verschillende opvulopties, variërend van geen tot volledig scherm.

Alle opvulopties kunnen onafhankelijk worden ingesteld voor elk breekpunt, met uitzondering van het volledige scherm​ Eenmaal ingesteld, wordt de optie voor volledig scherm toegepast op alle breekpunten.

Tip voor beginners

Houd de optietoets ingedrukt en het instellen van een Bloc padding-waarde past de waarde toe op alle breekpunten.

Opvulling op volledig scherm

Het volledige scherm Bloc opvuloptie is om een ​​aantal redenen de meest unieke optie. Deze opvuloptie wordt meestal gebruikt voor kopteksten of hoofdgebieden van een pagina. Indien toegepast, zal deze optie het Bloc om de volledige hoogte en breedte van het browserframe in te nemen, biedt het daarnaast ook twee extra inhoudsgebieden die kunnen worden in- en uitgeschakeld. Deze extra inhoudsgebieden verschijnen aan de boven- en onderkant van het Bloc en worden doorgaans gebruikt voor het toevoegen van navigatiemenu's.

Aangepaste opvulling

Als u een aangepaste opvulling wilt toevoegen aan een Bloc, bekijk dit alstublieft speciale kennisbankpost.

Bijgewerkt op 21 november 2020