Bloc Breedte

Alles Bloc secties hebben een horizontale opvulwaarde van 50 px, langs de linker- en rechterkant. Deze opvulling helpt om de inhoud binnen een Bloc zorg ervoor dat het niet te dicht bij de rand van het scherm komt. Er zijn echter momenten waarop u de inhoud in een Bloc ren helemaal naar de rand van het scherm, de Blocs Breedte instelling stelt u in staat dit effect te bereiken.

Horizontale opvulling verwijderen

Om horizontale opvulling te verwijderen van een Bloc, zoek gewoon het Bloc laag in de zijbalklaagboom en selecteer deze. Navigeer vanuit de zijbalkinspecteuropties naar het gelabelde gesegmenteerde besturingselement Breedte​ Deze optie is standaard ingesteld op Normaal​ De secundaire optie is Rand tot rand​ Als u deze optie selecteert, wordt de opvulling links en rechts van het Bloc dwingen de inhoud van de Bloc om de horizontale randen van het scherm aan te raken.

set-bloc-breedte

Problemen met selecteren Bloc op canvas

Er zijn momenten dat u geen kolomopvulling gebruikt in combinatie met een breedte van rand tot rand, waardoor u niet langer de hoofdtekst kunt selecteren Bloc container via het design canvas. Om een Bloc Zoek onder deze omstandigheden gewoon het Bloc laag in de zijbalklaagboom en selecteer deze.

Bijgewerkt op 16 november 2020