Bric Bar

De Bric Bar is een klein popover-menu waarmee u snel en intuïtief extra elementen kunt toevoegen Blocs​ Het werkt vergelijkbaar met het Bloc Bar, maar in plaats van toe te voegen Blocs, het voegt kleiner toe Bric elementen zoals tekst, knoppen en afbeeldingen.

Toegang tot de Bric Bar

Standaard is het Bric Bar is een gebruikersinterface-element dat verborgen is en toegankelijk is door op een van de twee te klikken + knoppen die worden weergegeven aan de boven- en onderkant van de huidige geselecteerde Bric. nieuwe Brics toegevoegd via de top + -knop, worden boven de momenteel geselecteerde geplaatst Bric en nieuw Brics toegevoegd via de onderkant + knop zijn hieronder toegevoegd.

Als alternatief de Bric De balk kan ook worden weergegeven door simpelweg op de te drukken + or - toetsen op uw toetsenbord terwijl een Bric element is geselecteerd.

Bric Bar Favorieten

Wanneer u de muiscursor over een Bric er verschijnt een klein hart in de linkerbovenhoek van het Bric​ Als u op dit hart klikt, wordt het toegevoegd aan de categorie met favorieten, als u er een tweede keer op klikt, wordt het verwijderd. Alle Brics toegevoegd aan de favorietencategorie kan worden geopend bovenaan de balk in het gedeelte Favoriet of door het woord favoriet in het zoekveld op de Bric Bar

Bric Bar Hoogte

Het aantal rijen dat wordt weergegeven in de Bric De balk kan worden gewijzigd, zodat deze maximaal 6 rijen kan weergeven Brics onmiddelijk. Om het Bric De hoogte van de balken navigeert naar de optieknop in de rechterbovenhoek van het hoofdmenu Bric Bar popover en links klikken het om de selectie-opties voor het aantal rijen te onthullen.

Tip voor beginners

U kunt nieuw toegevoegde tekst centreren Brics door de optietoets ingedrukt te houden bij het toevoegen van Bric Bar

Bijgewerkt op 21 november 2020