1. Home
  2. Ontwikkelaars
  3. Bric Milieu nutsbedrijven

Bric Milieu nutsbedrijven

Blocs bevat een reeks javascript-hulpprogrammafuncties die allemaal op maat zijn gemaakt Brics kan gebruiken bij het uitvoeren binnen de custom Bric Zandbak.

Uitlijning hulpprogramma's

Deze hulpprogramma's voor uitlijning kunnen worden gebruikt binnen een custom Brics logica om de uitlijning van elementen binnen de HTML te beheren.

Uitlijningsklasse toepassen applyAlignmentClass(doel, positie, synchronisatie)

Wanneer deze functie wordt aangeroepen, past deze de relevante Bootstrap-frameworkuitlijningsklasse toe ( tekst-start | tekstcentrum | tekst-end ) voor het opgegeven doelelement ondersteunt het breekpunten en vervangt het elke huidige uitlijningsklasse voor het actieve breekpunt dat mogelijk al is toegepast. Het behandelt ook automatisch de verschillen in klassennamen voor Bootstrap 4 ( tekst-links | tekstcentrum | tekst-rechts ).

Deze functie vereist drie variabelen. De eerste variabele is de doel wat een javascript-verwijzing zou moeten zijn naar een element in uw Brics HTML bijv $(“.mijn-element”). De tweede variabele is positie, dit is een variabele met een geheel getal die waarden van 0 tot 2 ondersteunt. 0 = Links, 1 = centrum en 2 = Rechts. Ten slotte is de derde variabele de sync booleaans. Als u deze waarde instelt op true, wordt het sync API-oproep.

Tip voor beginners

Als u van plan bent om meerdere elementen uit te lijnen met individuele aanroepen, moet u de synchronisatiewaarde instellen op waar bij de laatste oproep, om te voorkomen dat ongewenste ongedaan gemaakte statussen worden gegenereerd.

Uitlijningsstatus ophalen getAlignmentState( doel )

Wanneer deze functie wordt aangeroepen, krijgt deze de huidige Bootstrap-framework-uitlijningsklasse die wordt gebruikt op een doelelement ( tekst-start | tekstcentrum | tekst-end ) gebaseerd op het actieve breekpunt en de Bootstrap-versie. Deze functie retourneert een geheel getal van ofwel 0 (links), 1 (midden) of 2 (rechts), die kan worden gebruikt om uw Brics controle gebruikersinterface.

Deze functie vereist één variabele (doel) wat een javascript-verwijzing zou moeten zijn naar een element in uw Brics HTML bijv $(“.mijn-element”).

Nummer hulpprogramma's

Genereer willekeurig geheel getal getWillekeurigInt( min, max )

Wanneer deze functie wordt aangeroepen, genereert en retourneert deze een willekeurige integer-waarde tussen de opgegeven minimale en maximale integer-variabelen.

String-hulpprogramma's

Pad voor activa-export ophalen getAssetExportPath( assetPath )

Deze functie retourneert het exportpad voor een bepaald lokaal itempad, bijvoorbeeld lokaal/bestand/systeem/bestandsnaam.jpg > img/bestandsnaam.jpg.

Diverse hulpprogramma's

Debug bricFoutopsporing(tekenreeks)

Wanneer deze functie wordt aangeroepen, genereert deze een foutopsporingsbericht naar het Blocs ontwikkelaarsconsole.

Bijgewerkt op 30 juni 2023