1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Brics
  4. Gebroken gewoonte Bric
  1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Gebroken gewoonte Bric

Gebroken gewoonte Bric

Het probleem

Ik heb een aangepast Bric en het wordt meerdere keren weergegeven in de Bric Barhet wordt echter niet weergegeven in de Extension Manager dus ik kan het Bric.

De oorzaak

Dit probleem wordt veroorzaakt door verschillende verbeteringen die we hebben aangebracht in het Blocs Extension Manager waarvoor een ouder Brics opnieuw gecompileerd in een nieuwere versie van Blocs.

De oplossing

1. Lancering Blocs en open de Extension Manager​ Als het problematic Bric wordt vermeld als geïnstalleerd, selecteer het en ga verder met het verwijderen​ Nadat dit is gedaan, sluit u Blocs naar beneden.

2. Navigeer nu naar de volgende map op je Mac:

~ / Bibliotheek / Application Support /Blocs 3/brics/

Tip voor beginners

De map met toepassingsondersteuning is standaard verborgen op MacOS. Om toegang te krijgen, opent u gewoon de Finder, klikt u op het Go menu-item in de hoofdmenubalk. Houd de toets op het toetsenbord en Bibliotheek verschijnt in het menu tussen Home en Computer​ Klik hierop om de map met toepassingsondersteuning te openen.

3. Binnen de bovenstaande locatie vindt u een lijst met mappen, één voor elk van de aangepaste mappen Brics die je momenteel hebt geïnstalleerd. De gewoonte Bric dat meerdere keren wordt weergegeven in de Bric De balk moet duidelijk zijn, want er zullen meerdere mappen zijn met dezelfde naam maar met een numeriek achtervoegsel toegevoegd aan de naam, bijvoorbeeld afbeelding-bric, foto-bric-2, afbeelding-bric-3.

Ga verder met het verwijderen van alle mappen voor de problematische gewoonte Bric, zorg ervoor dat u geen mappen voor andere verwijdert Brics die correct zijn geïnstalleerd. Als u in dit stadium twijfelt, raden we u aan om snel een reservekopie te maken van het volledige brics directory.

4. Nu heb je de mappen verwijderd die betrekking hebben op de problematische gewoonte Bric, probeer het Bric van vers, met behulp van de Extension Manager. Indien de Bric wordt niet weergegeven in Extension Manager, dan is er een probleem en moet u de bovenstaande stappen herhalen en contact opnemen met de ontwikkelaar van de custom Bric.

Bijgewerkt op 28 april 2020