1. Home
  2. Tips
  3. Assets bulksgewijs insluiten
  1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Assets bulksgewijs insluiten

Assets bulksgewijs insluiten

Het probleem

Ik heb een pre Blocs 3.4 project dat gekoppelde externe activa gebruikt en ik wil graag van project wisselen om de embedded asset-workflow te gebruiken, zodat alle activa zijn ingebed in de Blocs project-bestand.

De oplossing

Om alle middelen in te sluiten die zijn gekoppeld aan een Blocs project, navigeer naar en selecteer Bestand> Projectmiddelen> Alle middelen in project insluiten vanuit het hoofdvenstermenu. Dit activeert een geautomatiseerde functie die al uw projecten die externe activa hebben gekoppeld, insluit in het hoofdbestand Blocs project-bestand, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is Blocs projecten tussen Macs.

Project pakketten

Als u liever de extern gekoppelde asset-workflow gebruikt met Blocs projecten, maar wil graag een gemakkelijkere manier om tussen Macs te werken, Blocs biedt ook een projectverpakker.

Bijgewerkt op 3 oktober 2019