Canvas zoomniveau

In Blocs het is mogelijk om het zoomniveau van het hoofddoek in te stellen van 150% tot 50%. Dit maakt gebruik van Blocs op kleinere schermen gemakkelijker omdat het u in staat stelt om het volledige bureaublad van uw site in een kleine raamruimte te laten passen.

Het zoomniveau instellen

U kunt het huidige zoomniveau van het hoofdvenster instellen met de sneltoets ​+ om in te zoomen en ​- om uit te zoomen. U kunt ook de vervolgkeuzelijst voor zoomen op de hoofdwerkbalk van de apps gebruiken om het huidige zoomniveau van het canvas in te stellen. Als u een Mac met een trackpad gebruikt, kunt u ook een knijpgebaar gebruiken om in en uit te zoomen op het Blocs canvas.

zoom instellen

Automatisch zoomen

Blocs heeft automatisch zoomen op canvas standaard ingeschakeld, dit betekent dat als u het formaat van het hoofdvenster van de app wijzigt en het kleiner maakt dan 1000 pixels Blocs stelt het zoomniveau automatisch in op een percentage waarmee het volledige ontwerp op het canvas past zonder dat de breekpunten in het document van kracht worden. Deze functie kan worden uitgeschakeld via de hoofdvoorkeuren van de app.