1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. CMS
  4. Content Management Systemen

Content Management Systemen

Blocs heeft geïntegreerde ondersteuning voor een reeks premium en open source contentmanagementsystemen van derden, waardoor u eenvoudig krachtige, dynamische websites kunt maken die kunnen worden bijgewerkt en waaraan kan worden bijgedragen buiten de Blocs toepassing.

Ondersteunde contentmanagementsystemen

Blocs ondersteunt momenteel de volgende CMS's (Content Management Systemen)

WordPress - Blocs Plus

Volt CMS - Premium

Surrealistisch CMS - Premium

Knus CMS - Premium

Een Projects CMS opzetten

Het is echter ook mogelijk om een Blocs project gericht op één specifiek CMS en er zijn voordelen aan verbonden. Bij het bewerkbaar maken van gebieden CMS zijn er minder opties om uit te kiezen in het contextmenu. De optie Project exporteren in het menu Bestand detecteert ook automatisch het CMS-projecttype en exporteert uw project dienovereenkomstig om met dat CMS te werken, wat betekent dat u niet naar de speciale exportoptie voor dat CMS-type hoeft te navigeren en deze te gebruiken.

Om een ​​projectdoel-CMS in te stellen op een specifiek CMS, navigeert u eerst naar de hoofdprojectinstellingen door te navigeren naar Bestand> Projectinstellingen vanuit het hoofdmenu van de apps.

project-instellingen

Vanuit de algemene projectopties kunt u het doel-CMS van het project instellen met behulp van de vervolgkeuzelijst met het label CMS.

selecteer-cms

belangrijk

Let op, Volt CMS is niet opgenomen in het Blocs projectinstellingen CMS-opties omdat er geen specifieke exportstructuur voor nodig is.

Bijgewerkt op 8 maart 2023