1. Home
  2. Ermee beginnen
  3. Maak een tekstlink
  1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Design
  4. Maak een tekstlink

Maak een tekstlink

Evenals het toevoegen van links naar uw project met behulp van de link Bric, kunt u ook tekstgedeelten, zoals kopteksten en alinea's, omzetten in koppelingen.

Om een ​​link binnen een tekst te maken Bric, selecteer eerst de tekst door de muisaanwijzer erover te bewegen en Links klikken het.

Nu de tekst is geselecteerd, drukt u op de Terug ⏎ toets om de tekstinhoud binnen de tekst te maken Bric bewerkbaar. U zou nu een deel van de inhoud moeten kunnen markeren.

Zodra u een gedeelte van uw tekst hebt gemarkeerd, navigeert u naar de minitekstopmaakopties. Deze bevinden zich links bovenaan de selectiemarkering of direct boven de tekstselectie. De laatste optie is gemarkeerd met een klein koppelingssymbool, Links klikken deze knop en uw gemarkeerde tekst worden een tekstlink.

Nu is de tekst een link waaraan u een interactie kunt toewijzen, u kunt meer lezen over het gebruik van interacties hier.