Knus CMS

Cushy CMS is een heel eenvoudig en ongecompliceerd Content Management Systeem, het laat je vooraf gedefinieerde gebieden op webpagina's instellen die later kunnen worden bewerkt zodra ze gehost en live zijn. Cushy CMS vereist dat u een account bij hen hebt om in te loggen op hun service en wijzigingen aan te brengen op uw website. Het is ook vermeldenswaard dat ze gratis en premium (betaalde) niveaus voor hun service bieden.

Cushy CMS-ondersteuning toevoegen

Cushy CMS bewerkbare gebieden toevoegen aan uw Blocs project is ongelooflijk eenvoudig. Om een ​​gedeelte van uw pagina bewerkbaar te maken met Cushy CMS;

1. Right Click a Bric zoals tekst of een afbeelding om het contextmenu voor dat item weer te geven.
2. Selecteer in het CMS-menu-item in het contextmenu Maak Cushy CMS bewerkbaar.

Dit zal de Brics actieve markering, wordt paars, wat aangeeft dat het nu is ingesteld om bewerkbaar te zijn met een CMS. Zodra uw site is geëxporteerd en gehost, moet u in staat zijn om in te loggen op uw Cushy CMS-account en de inhoud van dit gebied te wijzigen via het Cushy CMS-dashboard.

maak-cushy-cms

Verwijder Cushy CMS Editable Area

Om de bewerkbaarheid van Cushy te verwijderen uit een Bric;

1. Right Click de Bric om het contextmenu weer te geven.
2. Selecteer in het CMS-menu-item in het contextmenu Verwijder Cushy CMS Editable.

De actieve marker hiervoor Bric wordt nu weer blauw, dit geeft aan dat het niet meer bewerkbaar is via een CMS.

verwijder-cushy-cms

Installatie-informatie

U moet ook de relevante stappen van Cushy CMS volgen om toegang te krijgen tot uw site via het Cushy CMS-dashboard.

Houd er rekening mee dat: