Eigen Blocs

Blocs heeft de mogelijkheid om elke lay-out die in de app is gemaakt op te slaan als een aangepaste indeling Bloc​ Op maat Blocs Versnel het proces van het maken van lay-outs die u regelmatig gebruikt drastisch. Alles geïnstalleerd en opgeslagen op maat Blocs worden opgeslagen in de main Bloc bibliotheek en is toegankelijk via de Bloc Bar.

Een custom Bloc

Om een ​​custom Bloc, eenvoudig Right Click a Bloc op het ontwerpcanvas en selecteer Toevoegen Bloc Naar bibliotheek vanuit het contextmenu opent dit het Eigen Bloc Opties vel.

Vanaf dit blad kunt u nu uw custom geven Bloc a naam, stel zijn trefwoorden (die worden gebruikt bij het zoeken naar het Bloc bibliotheek binnen de Bloc bars) en kies het aangepaste klassen u wilt worden opgenomen in uw gebruik Bloc.

Tip voor beginners

Standaard Blocs zal automatisch de selectievakjes inschakelen voor alle aangepaste klassen die worden gebruikt in de momenteel geselecteerde Bloc voor jou. Het is echter een goed idee om de klassen die moeten worden opgenomen, nogmaals te controleren voor het geval u een bepaalde klasse wilt uitsluiten of opnemen.

Exporteren van een custom Bloc

Om een ​​custom Bloc, Right Click a Bloc op het ontwerpcanvas en selecteer Aangepast exporteren Bloc vanuit het contextmenu of alternatief met een Bloc geselecteerd, kies Blocs > Exporteren> Exporteren als> Aangepast Bloc vanuit het hoofdtoepassingsmenu.

Installeer een custom Bloc

Om een ​​custom Bloc, navigeer eenvoudig naar het BEX bestand op uw harde schijf en vervolgens Dubbelklik het terwijl de belangrijkste Blocs applicatie is open. Allemaal op maat geïnstalleerd Blocs zijn beschikbaar via de Bloc Bar bibliotheek.

Een custom Bloc

Als u een van de waarden van een opgeslagen custom Bloc zoals de categorie of trefwoorden, kunt u dit doen via de Bloc editor.

Een custom Bloc

Om een ​​custom Bloc, open de Extension Manager via het hoofdmenu, Venster> Extensiebeheer en zoek vervolgens naar uw aangepaste Bloc​ Zodra u het heeft gevonden, selecteert u het en klikt u op de knop met de - -symbool in de rechterbovenhoek van Extension Manager.

belangrijk

Alle projecten die niet-geïnstalleerde custom Blocs Projecten die eerder naar code zijn geëxporteerd dan de custom Bloc wordt verwijderd, zal blijven werken en correct worden weergegeven.

Bijgewerkt op 11 december 2018