1. Home
  2. Ontwikkelaars
  3. Eigen Bric Wereldwijde kleuren

Eigen Bric Wereldwijde kleuren

Globale stalen kunnen nu op bijna elk element in een website worden toegepast. Aangepast Brics hebben ook toegang tot Global Swatches, maar ondersteuning voor hen is dat wel niet aangezet standaard en vereisen speciale aandacht omdat ze alleen onder specifieke omstandigheden werken.

Hoe globale stalen werken

Wereldwijd gebruik van stalen CSS-variabelen om kleur toe te passen op een element. Wanneer de bronvariabele wordt bewerkt, worden alle elementen die deze gebruiken, bijgewerkt.

Bij gebruik van globale stalen in een custom Bric het is belangrijk om te onthouden dat CSS-variabelen alleen werken wanneer ze worden geopend binnen de HTML-weergavelaag van een website. Het plaatsen van CSS-variabelen in Javascript of PHP werkt mogelijk niet. Met dit in gedachten, Bric ontwikkelaars moeten de kleurfunctionaliteit grondig controleren als ze Global Swatch-ondersteuning inschakelen voor een kleurenbron die wordt gebruikt in een Brics gebruikersomgeving.

Belangrijk!

Als u kleuren opslaat als sjabloonwaarden die worden gebruikt in externe bronnen, is het onwaarschijnlijk dat Globale stalen correct zullen werken. Globale stalen zouden idealiter gebruikt moeten worden binnen uw Brics HTML die aanwezig is op de pagina wanneer een browser deze weergeeft.

Hoe Global Swatch-ondersteuning in te schakelen

Standaard wordt de kleurenbron-UI-component gebruikt in alle custom Brics heeft de Global Swatch-ondersteuning uitgeschakeld. Dit betekent dat wanneer de popover van het kleurenvak wordt geopend, het tabblad Globaal staal niet beschikbaar is.

Om het in te schakelen, opent u uw Bric in de Bric Bouwer, selecteer de doelkleur goed in uw Brics UI en schakel het selectievakje Global Swatches in.

Belangrijk!

Als u dit selectievakje inschakelt, bent u niet verzekerd van functionaliteit met uw Brics code. U moet ervoor zorgen dat de kleurbronwaarde wordt gebruikt in de pagina-HTML om ervoor te zorgen dat deze correct werkt.

Bijgewerkt op 31 januari 2023