1. Home
  2. Ontwikkelaars
  3. Eigen Bric Globale variabelen

Eigen Bric Globale variabelen

Allemaal op maat Brics heeft toegang tot een set globale Javascript-variabelen binnen de Bric sandbox-omgeving. Deze variabelen kunnen worden gebruikt in combinatie met de Javascript-logica van een custom Bric.

Aanvraag

blocsApp versie – Retourneert stroom Blocs applicatie versie.
actiefBreekpunt - Retourneert actief breekpunt.

Project

actiefFramework – Retourneert de versie van het projectraamwerk.

accounts

Twitter gebruikersnaam - Retourneert Twitter-gebruikersnaam (projectinstellingen).
Facebook gebruikersnaam - Retourneert Facebook-gebruikersnaam (projectinstellingen).

Bijgewerkt op 19 januari 2023