1. Home
  2. Ontwikkelaars
  3. Eigen Bric Structuur

Eigen Bric Structuur

Introductie

Eigen Brics vereisen een specifieke directorystructuur om correct te kunnen werken en compileren.

Opmerking voor beginners

De Bric Builder heeft de mogelijkheid om nieuwe aangepaste Brics op basis van boiler plate-voorbeelden, zorgt u ervoor dat alle relevante bestanden en mappen correct en aanwezig zijn.

Directories

Binnen een gewoonte Bric er zouden 4 mappen moeten zijn.

activa - De asset-directory wordt gebruikt om het Bric bibliotheek en zet cursor-artworkbestanden neer voor een aangepast Bric. De Bric illustratie van bibliotheekpictogrammen moet icon.png (retina - icon@2x.png) heten en de illustratie van de cursor moet cursor.png (retina - cursor@2x.png) heten.

omvat - Als een gewoonte Bric wordt toegevoegd aan een pagina, worden alle CSS- en JS-bestanden in deze map automatisch toegevoegd als pagina- of projectbijlagen, afhankelijk van de Bric plaats invoegen (Global / Dynamic Area). Bij het exporteren worden CSS-bronnen vóór de afsluitende head-tag geplaatst en worden JS-bronnen vóór de afsluitende body-tag geplaatst. U kunt ook afbeeldingsitems toevoegen aan het omvat map, deze worden automatisch toegevoegd aan de img map bij het exporteren.

js - Allemaal een gewoonte Brics bewerkingslogica die wordt gebruikt binnen de Blocs ontwerpomgeving moet in deze map worden geplaatst, deze code wordt NIET geëxporteerd met een project.

templates - Allemaal een gewoonte Brics sjabloonbestanden moeten in deze map worden geplaatst. Deze bestanden worden gebruikt in combinatie met de winkelCustomBricSjabloonVal API-oproep en worden indien nodig meegenomen in de uiteindelijke export van een project.

resources - Alle bestanden die in deze map zijn geplaatst, zijn toegankelijk via de resource API-aanroep of binnen een Brics HTML-inhoud met de korte code * bronpad.

Bestanden

Binnen een gewoonte Bric er zouden de volgende bestanden moeten zijn.

index.html - Dit bestand biedt een basiswerkgebied dat wordt gebruikt wanneer DOM-bewerking (Document Object Model) plaatsvindt op een aangepast Brics HTML-inhoud. De head kan verschillende JS-bronnen bevatten die in de bewerkingsomgeving kunnen worden geladen, de body mag alleen de tag voor het bewerkingsgebied bevatten.

Voorbeeld:
<body><editarea></editarea></body>

bric. Css - Dit bestand moet alle styling bevatten die nodig is voor een custom Bric​ Wanneer een custom Bric wordt toegevoegd aan een pagina, worden de stijlregels in dit bestand automatisch toegevoegd aan de Blocs ontwerpomgeving en opgenomen in het style.css-bestand wanneer een project wordt geëxporteerd. Bewaar de CSS die wordt gebruikt door een custom Bric geïsoleerd op de gewoonte Brics Alleen HTML-inhoud, gebruik geen stijl die invloed kan hebben op DOM-objecten buiten een aangepast om Brics inhoud, zoals de body- of koptags.

data.bric - Dit is een plist-bestand dat verschillende informatie over een gewoonte bevat Bric, inclusief de oorspronkelijke HTML-status en de gebruikersinterface in de zijbalk.

Bijgewerkt op 5 april 2023