1. Home
  2. Ontwikkelaars
  3. Eigen Bric Tags

Eigen Bric Tags

De volgende tags kunnen in custom worden gebruikt: Brics om extra kenmerken en functionaliteit toe te voegen.

Containers

Met de containertag kun je een sectie toevoegen binnen je custom Bric dat andere Brics binnen kan worden geplaatst.

Voorbeeld:
<bric_container></bric_container>

Opmerking voor beginners

De containertag moet er precies zo uitzien als in het bovenstaande voorbeeld. Het kan geen onderliggende tags bevatten of aanvullende gegevenskenmerken op de tag zelf.

PHP-fragment

De PHP-fragmenttag is bedoeld om te worden gebruikt als wrapper voor PHP-code die is opgenomen in de HTML van een aangepast bestand. Bric. Deze tag helpt mutaties in de PHP-code te voorkomen die optreden wanneer de PHP wordt weergegeven als HTML binnen het Blocs ontwerp omgeving. Bij het bekijken en exporteren wordt deze tag op de volgende manier vervangen:

<bric-php-fragment> wordt .

</bric-php-fragment> wordt ?>.

Voorbeeld:
<bric-php-snippet> Your PHP Code Goes Here </bric-php-snippet>