1. Home
  2. Ontwikkelaars
  3. Eigen Bric Doelattributen

Eigen Bric Doelattributen

Blocs stelt gebruikers in staat om verschillende gegevensattributen en effecten toe te passen, zoals ID's, aangepaste klassen, animaties, tooltips en scrollFX op aangepaste Brics​ Wanneer een gebruiker waarden instelt voor deze functies, worden deze standaard toegepast op het eerste onderliggende element in de HTML van een aangepast element Bric.

Voor meer flexibiliteit, Blocs stelt ontwikkelaars ook in staat om te bepalen welk element door deze besturingselementen binnen de custom Brics HTML. Dit wordt gedaan door de volgende gegevensattribuut (en) toe te passen op de specifieke delen van HTML binnen het Brics code.

ID

custom-bric-id-target="true" - Dit doelattribuut toevoegen aan een custom Bric het onderliggende element zal zijn id data-attribuut indien ingesteld via het invoerveld van de hoofdzijbalkinspecteur.

Tooltip

custom-bric-tooltip-target="true" - Dit doelattribuut toevoegen aan een custom Bric child-element zal de tooltip functie indien ingesteld via de invoercontroles van de hoofdinspecteur van de zijbalk.

Animatie

custom-bric-animation-target="true" - Dit doelattribuut toevoegen aan een custom Bric child-element zal de animatie functies indien ingesteld via de invoercontroles van de hoofdinspecteur in de zijbalk.

Scroll door FX

custom-bric-scrollFX-target="true" - Dit doelattribuut toevoegen aan een custom Bric child-element zal de scrollFX functies indien ingesteld via de invoercontroles van de hoofdinspecteur in de zijbalk.

Bijgewerkt op 13 september 2019