1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Aangepaste klassenbibliotheek
  1. Home
  2. Design
  3. Aangepaste klassenbibliotheek

Aangepaste klassenbibliotheek

Met de klassenbibliotheek kunnen gebruikers de aangepaste klassen die ze maken, opslaan, zodat ze in elk project kunnen worden hergebruikt.

Sla een klas op

Er zijn twee manieren om aangepaste klassen op te slaan in de klassenbibliotheek, een via de Klasse Manager en nog een via de Class Editor.

Sla een klas op met Class Manager

Om een ​​aangepaste klasse op te slaan in de Class Library met Class Manager, klik met de rechtermuisknop een item in de klassenlijst en selecteer Klasse toevoegen aan bibliotheek vanuit het contextmenu.

Sla les op met Class Manager

Sla een klas op met de Klasse-editor

Om een ​​aangepaste klasse op te slaan in de klassenbibliotheek met behulp van de klasseneditor, klikt u op het + knop gelegen tussen de verwijderen en gedaan knoppen, onder aan het Class Editor-venster.

Klasse opslaan met Klasse-editor

Gebruik een opgeslagen klas

Om een ​​eerder opgeslagen aangepaste klasse te gebruiken, klikt u op het + knop in de rechterbovenhoek van het Klasse Manager en selecteer in de vervolgkeuzelijst van de subklassebibliotheek de aangepaste klasse die u wilt toevoegen onder de Aangepaste klassenbibliotheek submenu.

Gebruik een aangepaste klasse

Tip voor beginners

Zodra een opgeslagen aangepaste klasse is geselecteerd uit het subklassemenu, kan de naam worden gewijzigd met behulp van het invoerveld voor de naam en alle regelwaarden van de opgeslagen klasse worden nog steeds automatisch aan de nieuwe klasse toegevoegd, ook al heeft deze nu een andere naam .

Beheer opgeslagen klassen

Ga naar het hoofdmenu om alle opgeslagen aangepaste klassen in de klassenbibliotheek te beheren Venster> Class Library Manager​ Vanaf hier kunt u alle klassen verwijderen die in uw bibliotheek zijn opgeslagen door er een te selecteren en vervolgens op het - knop.

Klasbibliotheek openen

Bijgewerkt op 15 januari 2021