1. Home
  2. Licenties
  3. Licentie deactiveren
  1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Licentie deactiveren

Licentie deactiveren

Om de licentie die op de huidige Mac wordt gebruikt te deactiveren, navigeert u naar de belangrijkste voorkeuren door te selecteren Blocs > Voorkeuren vanuit het hoofdmenu van de apps.

Selecteer in het voorkeurenvenster de menutab met de sleutel pictogram, dat is gelabeld Vergunning​ Dit brengt u naar de licentie-opties.

Om de Mac-computer die u momenteel gebruikt te deactiveren, links klikken de knop met het label Licentie deactiveren​ U wordt gevraagd door een waarschuwing of u wilt doorgaan. Als u op Ja klikt, wordt de Macs-licentie gedeactiveerd, wat betekent dat deze niet langer in gebruik is en op een andere computer kan worden gebruikt.

Licentienummer kwijt?

Als je je hebt verloren Blocs licentienummer, leest u hoe u het kunt opvragen hier.

Heeft u nog steeds problemen?

Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met technische ondersteuning hier.

Bijgewerkt op 1 mei 2019