systemen

Blocs wordt geleverd met een scala aan moderne apparaten Brics die u kunt gebruiken in uw webpagina-ontwerpen. Het apparaat Brics een efficiënte manier bieden om een ​​schermafbeelding op een echt apparaat te simuleren. Het apparaat Brics zijn geweldig voor iedereen die app-marketingpagina's maakt, kijk bijvoorbeeld eens naar een Apple-productpagina en je zult zien dat dit type ontwerptechniek keer op keer wordt gebruikt, het is een geweldige manier om app-schermafbeeldingen en demovideo's te presenteren.

Het scherm van een apparaat wijzigen

Om de afbeelding te wijzigen die wordt weergegeven op het scherm van een Bric apparaat, beweeg de muiscursor over het scherm van het apparaat en dubbelklik erop om het Vermogensbeheerder​ Met de Asset Manager kunt u naar elke afbeelding op uw harde schijf navigeren en deze toepassen als het scherm van het apparaat.

Tip voor beginners

Zorg ervoor dat u afbeeldingen gebruikt die zijn geschaald naar de juiste formaatverhoudingen voor het scherm van het apparaat waarop u ze toepast. Afbeeldingen worden niet automatisch aangepast zodat ze passen. De aanbevolen afbeeldingsgrootte voor elk apparaat is te vinden in de rechterbenedenhoek van de schermselectiemarkering van het apparaat.

apparaat-aanbevolen-afbeelding

Een apparaat wijzigen

In Blocs er zijn een aantal verschillende apparaten beschikbaar, in een aantal verschillende kleurvariaties. Om een ​​apparaat te veranderen, simpelweg Links klikken het apparaat op het ontwerpcanvas om het te selecteren en ga vervolgens in de zijbalkinspecteuropties naar de vervolgkeuzelijst met het label Apparaat. Links klikken hierdoor wordt de lijst met beschikbare apparaten weergegeven waaruit u kunt kiezen.

apparaat selecteren

Beschikbare apparaten

Hieronder vindt u de huidige lijst met beschikbare apparaten Blocs.

iPhone 5C
• Blauw
• Groen
• Rood
• Wit

iPhone 5S
• Zilver
• Goud
• Ruimte grijs

iPhone 6S
• Zilver
• Goud
• Rose goud
• Ruimte grijs

iPhone 11
• Zwart
• Groen
• Purper
• Rood
• Wit
• Geel

iPhone 11 Pro
• Goud
• Zilver
• Middernachtgroen

iPhone 12 Pro
• Zwart

iPad Air
• Zilver
• Goud
• Ruimte grijs

iPad Pro
• Landschap
• Portret

Macs
• iMac
• iMacPro
• MacBook Air
• MacBook (goud)
MacBook (Spacegrijs)
•MacBook Pro
• MacBook Pro (spacegrijs)

Apple Watch
• Wit
• Zwart
• Ruimte grijs
• Blauw
• Rood
• Groen
• Goud
• Clementine

Bijgewerkt op 21 november 2020