Disqus-opmerkingen

Disqus is een geweldige service waarmee bezoekers van uw website discussies kunnen starten en opmerkingen aan uw webpagina's kunnen toevoegen. De standaardmanier om ondersteuning voor Disqus aan een website toe te voegen, is door een codefragment voor uw site te genereren en dit codefragment vervolgens in de relevante pagina's van uw site in te sluiten, waarbij u ervoor zorgt dat het codefragment elke keer dat het op een andere pagina wordt gebruikt, wordt bewerkt. het URL-attribuut wordt op de juiste manier bijgewerkt. Met Blocs, is het toevoegen van ondersteuning voor Disqus ongelooflijk gestroomlijnd en ongecompliceerd. Het enige dat u nodig heeft, is een Disqus-account, uw Disqus-sitenaam en de URL waarop uw site wordt gehost.

Disqus-projectinstellingen instellen

Voordat we een Disqus-opmerking toevoegen Brics op onze site, moeten we eerst een paar gegevens instellen in onze projectinstellingen. Open eerst de projectinstellingen door naar te navigeren Bestand> Projectinstellingen vanuit het hoofdmenu van de apps.

project-instellingen

U krijgt nu de projectinstellingen te zien, eerst moet u het webadres invoeren, dit is het adres waarop u uw site wilt hosten, bijv. http://www.mysite.com. Voer het beoogde webadres van uw site in het eerste tekstveld met het label in Webadres.

webadres

Nadat u het webadres van uw site heeft ingevoerd, navigeert u naar de sociale opties.

webadres

Vanuit de sociale projectinstellingen moeten we nu de Disqus-naam instellen. Wanneer u een Disqus-account aanmaakt, heeft u de mogelijkheid om siteprofielen toe te voegen voor elke site die u wilt toevoegen, de mogelijkheid om opmerkingen achter te laten. Wanneer u deze profielen aanmaakt via het Disqus-dashboard, stelt u een korte sitenaam in, in het tekstveld met het label Disqus-naam voer de korte naam van uw site in.

disqus-naam

Nu Links klikken de knop Gereed rechtsonder op het blad met projectopties. Uw project is nu ingesteld om Disqus te ondersteunen, u hoeft alleen nog de Disqus-opmerkingen toe te voegen Bric naar de pagina's waarop u wilt dat bezoekers opmerkingen achterlaten.

Bijgewerkt op 17 november 2020