Drop-modus

Met de drop-modus kun je snel inhoud aan pagina's toevoegen, het is net als slepen en neerzetten, maar zonder het repetitieve sleepgedeelte, wijs en klik je gewoon op de pagina om elementen toe te voegen.

belangrijk

Vanaf Blocs V4, Drop Mode is nu gecategoriseerd als een legacy-functie. Dit betekent dat het standaard is uitgeschakeld en in de toekomst zal worden verwijderd. Het kan worden ingeschakeld in Blocs v4 via de belangrijkste toepassingsvoorkeuren.

Ga naar de drop-modus

Om de drop-modus te openen Links klikken de Bric pictogram bovenaan de rechterzijbalk of gebruik de sneltoets D​ Wanneer u de drop-modus opent, zullen de zijbalkopties automatisch de Bric Bibliotheek, die de momenteel geselecteerde Bric gemarkeerd. De Bric bibliotheek laat je snel zoeken naar elementen en bevat ook een live preview-gebied voor het momenteel geselecteerde Bric.

plaatsing Brics op een pagina

In de drop-modus verandert de muiscursor om het object weer te geven dat aan de pagina wordt toegevoegd wanneer u Links klikken​ Als u de muiscursor boven of onder een reeds geplaatst Bric op een pagina ziet u een dunne blauwe lijn verschijnen. Deze markering geeft de locatie aan waar het Bric wordt geplaatst dat wil zeggen boven of onder het element waar de muiscursor op staat. Als het gebied nog geen Bric, wordt het hele gebied gemarkeerd als de muiscursor erop staat. Als de blauwe lijnmarkering of het volledig gemarkeerde gedeelte zichtbaar is, wordt een Links klikken zal een van de momenteel geselecteerde plaatsen Brics op de pagina op die locatie.

Verlaat de drop-modus

Om de drop-modus te verlaten, Links klikken het instellingenpictogram bovenaan de rechterzijbalk of gebruik de sneltoets D.

Bijgewerkt op 20 november 2020