Tekst bewerken

Om de inhoud van een tekst te bewerken Bric zoals een alinea of ​​koptekst, beweeg eenvoudig de muiscursor over het item dat u wilt bewerken op het ontwerpcanvas en Links klikken om het te selecteren. De tekst Bric zal nu de blauwe actieve objectmarkering weergeven.

Tekstinhoud bewerken

Om de inhoud in een tekst te bewerken Bric, druk op de Return-toets op je toetsenbord of geef de tekst op Bric een tweede klik, hierdoor wordt de eigenlijke tekstinhoud gemarkeerd. Deze tekst Bric bevindt zich nu in de bewerkingsmodus en accepteert invoer van uw toetsenbord.

Writer-modus

De Writer-modus is ontworpen om alle interface-elementen in Blocs die niet gerelateerd zijn aan tekstbewerking, het leveren van een schone, afleidingsvrije, schrijfomgeving. U kunt meer te weten komen over de Writer-modus hier.

Bijgewerkt op 10th mei 2021