1. Home
  2. Tips
  3. Toestemming voor EU-cookies
  1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Integraties van derden
  4. Toestemming voor EU-cookies

Toestemming voor EU-cookies

Als u een site bouwt voor een klant in het EU, moet u mogelijk een pop-up voor het cookiebeleid aan de site toevoegen. We raden ten zeerste aan om de Insites cookiebeleid popover, het is heel gemakkelijk aan te passen en te configureren en is volledig gratis.

Hoe te integreren in Blocs

Nadat u uw cookiebeleidbalk heeft geconfigureerd en de code heeft gekopieerd die op de Insites-pagina wordt gegenereerd, moet u deze in de aanvullende hoofd codegebied van een pagina, dit wordt gedaan via de pagina-instellingen.

Tip voor beginners

De cookie-balk wordt alleen weergegeven als de site is gehost op een server. Het zal niet weergeven in de voorbeeldmodus of wanneer de site lokaal vanaf uw Mac wordt uitgevoerd.

Bijgewerkt op 11 juli 2022