1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Uitsluiten van export

Uitsluiten van export

Er zijn momenten waarop u een pagina-element wilt uitsluiten van opname in een site wanneer het wordt geëxporteerd. Blocs heeft ingebouwde functies om dit gemakkelijk te bereiken.

Element uitsluiten van export

Om een ​​element van een pagina uit te sluiten, klikt u met de rechtermuisknop op het element en selecteert u in het contextuele menu Uitsluiten van export of klik met de rechtermuisknop op de doellaag in de lagenstructuur en selecteer Uitsluiten van export uit de contextuele menu-opties van de laag.

Tip voor beginners

Wanneer een element wordt uitgesloten, wordt het niet alleen visueel verborgen, de code die wordt gebruikt om het uitgesloten element te genereren, wordt na het exporteren volledig verwijderd uit de broncode van de pagina.

Uitsluiten van export uitschakelen

Wanneer een element is ingesteld om te worden uitgesloten van export, wordt een rood waarschuwingslabel weergegeven op het ontwerpcanvas wanneer het element is geselecteerd.

Writer-modus

Om de uitsluitingsinstelling uit te schakelen en het element in de uiteindelijk geëxporteerde website op te nemen, klikt u met de rechtermuisknop op het momenteel uitgesloten element en selecteert u in het contextmenu Uitsluiten van export om de instelling uit te schakelen.

Bijgewerkt op 27 september 2021