He Blocs

De Blocs AI assistent ondersteunt spraakopdrachten vergelijkbaar met Siri. De "Hallo Blocs" functie kan worden ingeschakeld via het deelvenster Assistent-opties. Eenmaal ingeschakeld, kunt u een invoeropdracht activeren met de wake-zin "Hé Blocs' gevolgd door uw bevel.

Schakel Hé in Blocs

Start eerst de AI-assistent door te navigeren naar Hoofdmenu > Venster > AI-assistent of gebruik de sneltoets ⇧+⌘+A.

Open nu de popover Assistent-opties door op het menupictogram in de rechterbovenhoek te klikken. Vanaf hier kunt u de He Blocs functie door het relevante selectievakje aan te vinken.

Ondersteunde spraakopdrachten

Wanneer de Hé Blocs functie is ingeschakeld, is er een reeks ondersteunde spraakopdrachten waarmee kan worden gecommuniceerd Blocs en de AI-assistent.

AI assistent

He Blocs - Begin te luisteren naar Assistent-commando.
He Blocs app - Begin te luisteren naar Assistent-commando.
Blocs Stop met luisteren – Stoppen met luisteren (spraakcommando beëindigen).
To It – Voer de Assistent-opdracht uit (gebruik deze zin om de opdracht te activeren).
Clear - Commandoveld wissen.
Annuleer – Annuleer Assistent-opdracht.

Aanvraag

Blocs duplicaat – Geselecteerd element dupliceren.
Blocs Verwijder – Geselecteerd element verwijderen.
Blocs ongedaan maken – Laatste wijziging ongedaan maken.
Blocs Opnieuw – Laatste wijziging opnieuw uitvoeren.
Ontwerpmodus – Ga naar de ontwerpmodus.

Voorbeeldmodus

Voorbeeldmodus – Ga naar de voorbeeldmodus.
Verlaat de voorbeeldmodus – Verlaat de preview-modus
Voorbeeld in browser – Start voorbeeld in browser.

Publiceren / exporteren

Blocs Publiceer – Publicatieopties openen.
Blocs Exporteren – Website exporteren.

Instellingen

Projectinstellingen openen – Open Projectinstellingen.
Open Pagina-instellingen – Open pagina-instellingen.

Dakramen en raamkozijnen

Activabeheer openen – Open Asset Manager-venster.
Open Staalbeheer – Open het Swatch Manager-venster.
Code-editor openen – Open het venster Code-editor.
Projectoverzicht openen – Projectoverzicht openen.
Extractor openen – Open het Extractor-venster.
Open Zoeken en vervangen - Open het venster Zoeken en vervangen.
Lettertypebeheer openen – Open Font Manager-venster.
Sluit alle vensters – Sluit alle geopende vensters.
Blocs Ga in volledig scherm modus - Ga naar de modus Volledig scherm.
Blocs Verlaat volledig scherm – Verlaat de modus Volledig scherm.

Pages

Blocs Startpagina – Navigeer naar de startpagina van het project.
Blocs Volgende pagina – Navigeer naar de volgende pagina in het project.
Blocs Vorige Pagina – Navigeer naar de vorige pagina in het project.
Blocs Pagina toevoegen – Voeg een nieuwe pagina toe aan het project.

breekpunten

Groot breekpunt – Schakel over naar groot breekpunt.
Gemiddeld breekpunt - Schakel over naar gemiddeld breekpunt.
Klein breekpunt – Schakel over naar klein breekpunt.
Extra klein breekpunt – Schakel over naar extra klein breekpunt.

Bijgewerkt op 12 september 2023