1. Home
  2. Voeg ReCapture toe aan een formulier

Voeg ReCapture toe aan een formulier

Wat is Google ReCapture

Google ReCapture is een soort spambescherming voor formulieren. Het maakt gebruik van een geavanceerde risicoanalyse-engine en adaptieve uitdagingen om te voorkomen dat kwaadwillende software zich bezighoudt met beledigende activiteiten op uw website.

Hoe te installeren

De ReCapture-installatie vereist een Google ReCapture-account en een website en veiligheidssleutelkunt u alles lezen over het verkrijgen van uw ReCapture-site en beveiligingssleutel van Google hier.

Om Google ReCapture-spambeveiliging aan een formulier toe te voegen, voegt u eenvoudig uw Google ReCapture-site en beveiligingssleutel toe aan de ReCapture-invoervelden in project instellingen.

Vervolgens voeg de ReCapture toe Bric in het formulier in uw Blocs project.

ReCapture testen

Om ReCapture te testen, moet u uw geëxporteerde site hosten op het juiste domein dat u heeft geselecteerd in de ReCapture-installatie bij Google.

Tip voor beginners

ReCapture-bescherming werkt niet in voorbeeldmodus of als de site lokaal wordt uitgevoerd.