1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Design
  4. Afbeeldingstekst
  1. Home
  2. Tips
  3. Afbeeldingstekst

Afbeeldingstekst

Hoe u een afbeelding naar tekst kunt knippen

Om een ​​afbeelding naar tekst te knippen, moet u een aangepaste klasse gebruiken. De onderstaande stappen begeleiden u door het proces.

1. Pas een aangepaste klasse naar het tekstelement waarnaar u een afbeelding wilt knippen en vervolgens open het in de Klasse-editor.

2. Navigeer nu vanuit de Class Editor-opties naar het tekst tabblad en wis de tekstkleur voor de klas door simpelweg op de tekstkleur goed om de popover voor kleurselectie te openen en deze vervolgens te laten sluiten zonder wijzigingen aan te brengen, wordt de CSS-kleurregelwaarde op transparant gezet.

3. Navigeer vanuit de Class Editor-opties naar het achtergrond tabblad en sleep een afbeelding naar de afbeelding in de Klasse-editor om een ​​achtergrondafbeelding op de klas toe te passen.

4. Stel ten slotte het achtergrondclip vervolgkeuzelijst naar tekst.

Bijgewerkt op 6 april 2021