1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Oneindige voorlader

Oneindige voorlader

Het probleem

Ik heb zojuist mijn site bijgewerkt met de nieuwste versie van Blocs en nu heeft mijn site een oneindige pre-loader wanneer ik deze bezoek in mijn webbrowser.

Waarom dit gebeurt

In versies van Blocs boven 2.5 is de manier waarop voorladers werken veranderd. Deze wijzigingen zijn opgenomen in het blocs. Js bestand dat wordt meegeleverd wanneer u uw site exporteert met Blocs​ Wanneer u uw site in de browser laadt, wordt de oude cacheversie van het blocs. Js bestand wordt geladen en zorgt ervoor dat uw site niet correct reageert.

De oplossing

U kunt het eerst proberen moeilijk herladen van de pagina om de browsercache leeg te maken. Als dat niet lukt, moet u rechtstreeks naar blocs. Js bestand op uw server via een browser en laad die bron vervolgens opnieuw.

De blocs. Js bestand bevindt zich op de volgende locatie:

Normaal
http://yourDomainName.com/js/blocs.js

Verkleind
http://yourDomainName.com/js/blocs.min.js