1. Home
  2. Tips
  3. Link naar een Bloc op een andere pagina
  1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Link naar een Bloc op een andere pagina

Link naar een Bloc op een andere pagina

Het probleem

Ik wil linken naar een Bloc op een andere pagina, maar ik zie geen optie om dat te doen?

De oplossing

Hoewel Blocs komt niet met een specifieke ankerinteractie, is het mogelijk om de URL interactie om een ​​klikbare link te maken die de browser doorverwijst naar een Bloc op een andere pagina.

1. Zorg er eerst voor dat de doellink een ID-set heeft. Dit kan worden toegepast door het doel te selecteren Bloc en het invoeren van een uniek ID in het gelabelde zijbalkinspectieveld ID (Noteer deze ID, want we zullen deze in stap 5 gebruiken).

2. next, voeg een link toe naar uw pagina of markeer wat tekst en zet het om in een link.

3. Navigeer vanuit de opties van de zijbalkcontrole naar de gelabelde sectie Interacties.

4. Stel vanuit de interactie-opties het type interactie in op een URL interactie. Hierdoor wordt een tekstinvoerveld voor uw URL weergegeven.

5. Voer nu in het URL-invoerveld de paginabestandsnaam in die het doel bevat Bloc over.html gevolgd door een hekje (#) en vervolgens het unieke Bloc ID die je op het doelwit hebt toegepast Bloc​ Bijvoorbeeld about.html # mijnBloc​ Wanneer nu op deze link wordt geklikt, wordt de gebruiker doorgestuurd naar het doel Bloc dat zich op een andere pagina bevindt.

Tip voor beginners

Als u een link wilt maken die naar een Bloc gebruik op dezelfde pagina als de link de ga naar interactie.

Bijgewerkt op 14 januari 2019