1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Vergrendelde lagen

Vergrendelde lagen

Het probleem

Waarom kan ik vergrendelde lagen in de lagenboom niet verwijderen of verplaatsen? Waarom zijn ze überhaupt vergrendeld?

De reden

De lagenboom geeft u een overzicht van de volledige structuur van elke pagina op uw site. De meeste lagen kunnen vrij worden verplaatst of verwijderd, maar u zult merken dat sommige lagen vergrendeld zijn. De reden dat ze zijn vergrendeld, is om te voorkomen dat ze worden verwijderd of verplaatst, omdat dit de lay-out en functionaliteit van een site eenvoudig zou breken.

Gebruikers hebben niet de mogelijkheid om lagen erin te vergrendelen Blocs, het wordt allemaal beheerd door de software om ervoor te zorgen dat de paginacodestructuur geldig blijft.

Tip voor beginners

Vergrendelde lagen kunnen niet worden verplaatst of verwijderd, maar er kunnen aangepaste klassen, animaties en andere instellingen op worden toegepast, waardoor u meer visuele controle over uw site krijgt.

Bijgewerkt op 11 augustus 2021