modaliteiten

Blocs laat u gemakkelijk modals (beter bekend als pop-ups) aan uw webpagina's toevoegen met behulp van de speciale modal Bric in combinatie met de modale interactie. Een modaal van binnen Blocs kan worden aangepast en er kan elk type inhoud aan worden toegevoegd, Blocs geeft u volledige controle over het visuele uiterlijk en de inhoud die erin wordt weergegeven.

Een modal opzetten

Om een ​​modaal op te zetten, voegt u eerst een modaal toe Bric naar de pagina en zorg ervoor dat er een ID op is toegepast.

Selecteer nu een knop, link, pictogram of afbeelding en stel de interactie in op Modaal en zoek de ID van het doelmodel in de tweede vervolgkeuzelijst onder de interactie-ID. Zorg ervoor dat het triggerelement niet in het modal zelf zit.

Wanneer u de voorbeeldmodus opent, wordt het modal standaard automatisch verborgen, maar het reageert en wordt zichtbaar als er wordt geklikt op het object waaraan de modale interactie is toegewezen.

Bijgewerkt op 26 april 2021