1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. CMS-formulieren voor oktober
  1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. CMS
  4. CMS-formulieren voor oktober

CMS-formulieren voor oktober

Het probleem

Wanneer u een thema voor October CMS maakt, merkt u wellicht dat formulieren niet correct worden gepost nadat ze zijn gehost. Dit komt door een beperking die is ingesteld door October CMS en die voorkomt . Php bestanden waarnaar wordt gelinkt binnen een thema.

De oplossing

We hopen hier in de toekomst aan een elegantere oplossing voor te werken, maar in de tussentijd is er een oplossing die u kunt gebruiken om uw formulieren weer aan het werk te krijgen.

Navigeer na het exporteren naar het omvat map die zich in de map met thema-items van oktober CMS bevindt. Zodra u deze directory heeft gevonden, met behulp van een FTP-app naar keuze, uploadt u deze naar het hoogste niveau van uw server en zorgt u ervoor dat deze zich buiten de kern van de October CMS-directory op uw server bevindt.

Navigeer nu op uw lokale HD naar het bestand activa / javascript / formHandler.js dat zich in uw geëxporteerde oktober CMS-thema bevindt en open het.

Edit lijn 65 oppompen van "/ Inclusief /" zodat het nu verwijst naar een hard gecodeerde URL op uw server, bijv "Http://www.mijnsite.com/inclus/"​ Zorg ervoor dat de URL die u gebruikt met succes het omvat directory die u zojuist aan uw server heeft toegevoegd.

Als je de URL hebt bijgewerkt naar de juiste op je server, zullen de contactformulieren nu met succes worden gepost wanneer je je October CMS-thema naar je server uploadt.