1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Menu niet gesynchroniseerd

Menu niet gesynchroniseerd

Het probleem

Mijn sitenavigatie komt niet overeen met de gegevens in het hoofdmenu wanneer ik deze bekijk via het Menubeheer?

De oplossing

Het klinkt alsof uw menu niet synchroon loopt, het komt zelden voor, maar het gebeurt. Om het probleem op te lossen, klikt u met de linkermuisknop op de knop Vernieuwen links van de vervolgkeuzeknop voor de gegevensbron.

Het probleem blijft bestaan

Als het probleem niet is opgelost door deze stappen te volgen, raadpleeg dan onze helppagina voor bugrapportage om dit probleem aan ons technische ondersteuningsteam te melden als een mogelijke bug.

Bijgewerkt op 20 maart 2019