1. Home
  2. Tips
  3. Pakket A Project
  1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Pakket A Project

Pakket A Project

Het kan voorkomen dat u op meerdere computers aan projecten moet werken, als dat het geval is Blocs project is opgezet om de embedded asset-workflow te gebruiken, dan is het proces relatief pijnloos, aangezien alle assets zich in één enkel bestand bevinden. Als u echter liever extern gekoppelde activa gebruikt in uw Blocs projecten, kan het een beetje tijdrovend zijn om alle gekoppelde activa die binnen een project worden gebruikt, te lokaliseren en te vervoeren.

Blocs heeft een pakketfunctie die is ontworpen om dit proces te stroomlijnen.

Wat is een pakket

Een pakket is een type export dat een kopie van het main Blocs .bloc projectbestand en ook kopieën van alle aan projecten gekoppelde middelen, zoals afbeeldingen, video en muziek. Wanneer een pakket wordt gegenereerd, worden alle middelen georganiseerd in submappen binnen de hoofdpakketmap, waardoor het gemakkelijk is om het project in zijn geheel naar andere Macs te transporteren.

Genereer een pakket

Open een Blocs project, navigeer naar en selecteer Bestand> Exporteren> Pakket genereren vanuit de menubalk van het hoofdvenster.

Bijgewerkt op 3 oktober 2019