Paginabijlagen

Blocs laat je gemakkelijk extra . Js (Javascript) bestanden of . Css (cascading style sheet) bestanden naar de head-sectie van een pagina met behulp van de pagina-instellingen.

Bijlagen bekijken

Paginabijlagen worden niet in de app uitgevoerd in de ontwerpmodus, maar werken wel zoals verwacht wanneer een voorbeeld van een project wordt bekeken.

Een bestand bijvoegen

Om een ​​bestand aan een pagina toe te voegen, navigeert u naar de pagina-instellingen met links klikken het instellingensymbool in de vervolgkeuzelijst voor paginanavigatie of door de sneltoets te gebruiken ⌥ + ⌘ + P..

pagina-instellingen

Onderaan het subvenster Pagina-instellingen ziet u een kleine lijst met de titel Header bestandsbijlagen​ Rechts van de titel zijn er twee knoppen, een gemarkeerd met een - symbool en een gemarkeerd met een + symbool. Om een ​​bijlage toe te voegen links klikken de knop gemarkeerd met een + en om een ​​bijlage te verwijderen links klikken de knop gemarkeerd met een -.

add-bijlage-btn

Bijlagen opnieuw bestellen

Paginabijlagen kunnen ook opnieuw worden gerangschikt in de bijlagetabel door middel van slepen en neerzetten. Het is belangrijk om te onthouden dat de volgorde van deze bijlagen van invloed is op de laadvolgorde van de bronnen.

Tip voor beginners

Het is ook mogelijk om extra JS- en CSS-head-attachments toe te voegen door ze simpelweg te slepen en neer te zetten van de MacOS Finder naar de Blocs ontwerp canvas.

Bijgewerkt op 16 november 2020