Voorbeeld in browser

Terwijl u aan een ontwerp werkt, is het belangrijk om te zien hoe de site eruitziet en werkt in een echte webbrowser. In Blocs, is het mogelijk om snel een voorbeeld van uw ontwerp te bekijken als een volledig gecodeerde website in uw standaardwebbrowser met behulp van de sneltoets ⌥ + ⌘ + B.

U kunt ook een voorbeeld van uw ontwerp bekijken in een van de browsers die u op uw Mac hebt geïnstalleerd door simpelweg rechts klikken de voorbeeldknop en selecteer een browser in het pop-upmenu.

Als alternatief kunt u ook een voorbeeld bekijken in elke browser door te navigeren naar Weergave> Voorbeeld in browser vanuit het hoofdmenu van de apps. Hier vindt u een lijst met alle geïnstalleerde webbrowsers op uw Mac, Links klikken een optie opent het project in de geselecteerde webbrowser.

Wijzig de standaardvoorbeeldbrowser

Mogelijk wilt u de standaardvoorbeeldbrowser wijzigen in Blocs, navigeer hiervoor naar de belangrijkste voorkeuren door te selecteren Blocs > Voorkeuren vanuit het hoofdmenu van de apps.

open voorkeuren

Navigeer vanuit het voorkeurenvenster naar de vervolgkeuzeknop met het label Voorbeeldbrowser​ Dit vervolgkeuzemenu bevat alle webbrowsers die u momenteel op uw Mac hebt geïnstalleerd, Links klikken een optie stelt het in als de standaardvoorbeeldbrowser in Blocs.

Problemen hebben?

Als u problemen ondervindt bij het bekijken van voorbeelden in een browser, raden we u aan dit te lezen gids voor probleemoplossing.

Bijgewerkt op 2 december 2022