project Overzicht

Het venster Projectoverzicht stelt gebruikers in staat om snel toegang te krijgen tot interessante en belangrijke statistieken over het momenteel geopende project Blocs project.

Projectoverzicht openen

Om het venster Projectoverzicht te openen, navigeert u naar de Hoofdmenu gelegen aan de linkerkant van de breekpunt controles en selecteer project Overzicht In de vervolgkeuzelijst.

Overzicht

Het overzichtstabblad toont alle algemene statistische details met betrekking tot de stroming Blocs projecteren. Vanaf hier kunt u het aantal pagina's, activa, klassen, menu's, kleuren en Custom volgen Brics.

Sessies bewerken

Het tabblad bewerkingssessie geeft gebruikers een volledig overzicht van de tijd die aan het huidige project is besteed. Vanaf hier kunt u individuele bewerkingssessiegegevens volgen, zoals tijd, datum, platform (MacOS/iPadOS) en de versie van Blocs voor elke bewerkingssessie. U kunt ook toegang krijgen tot de totale bewerkingstijd van een project.

Wis Sessies bewerken

Om het bewerkingssessielogboek voor het huidige project te wissen, klikt u eenvoudig op de knop met het label Logboek opschonen, rechts van het label met de totale bewerkingstijd. Hiermee worden alle bewerkingssessiegegevens verwijderd en wordt de totale bewerkingstijd opnieuw ingesteld.

Gebruikt op maat Brics

De gewoonte Bric tabblad geeft een meer gedetailleerde uitsplitsing van de custom Brics gebruikt in het huidige project, inclusief details zoals Bric en de naam van de ontwikkelaar.

Bijgewerkt op 8 december 2022