Bugs rapporteren

In contact komen

Uw feedback is belangrijk voor ons en we stellen het op prijs dat u contact met ons opneemt. Als je een bug hebt gevonden of technische problemen hebt met Blocsen neem vervolgens zoveel mogelijk informatie op in het bugrapport formulier zodat we het probleem sneller kunnen diagnosticeren.

Nuttige informatie

• Blocs versie
  • MacOS-versie
  • Stappen om de bug te repliceren
  • Schermopname | schermafbeeldingen | foutmelding
  • Crashlogboek

Schermopname

Als u een probleem ondervindt dat gemakkelijk kan worden gerepliceerd, kan een schermopname helpen bij uw beschrijving. Hieronder vindt u een lijst met applicaties die u kunt gebruiken om een ​​schermopname op te nemen.

QuickTime Player

Om een ​​eenvoudige opname te maken, kies Bestand ›Nieuwe schermopname uit het menu. Klik op de rode opnameknop en volg de instructies op het scherm. Kies om op te slaan Bestand ›Exporteren en selecteer de kwaliteit.

Recordit - recordit.co [GRATIS]

Deze app staat in je menubalk. Om op te nemen, klikt en sleept u het gebied dat u wilt vastleggen en bevestigt u. Wanneer u stopt met opnemen, wordt de video-uitvoer automatisch geüpload, zodat u de link met ons kunt delen.

Kap - getkap.co [gratis]

Voor eenvoudige en korte opnames kunt u met Kap een geanimeerde GIF of video maken. Start de app vanaf de menubalk, zorg ervoor dat de selectie het gebied bedekt dat u wilt opnemen, en u bent klaar. Klik nogmaals op het menubalkpictogram om de opname te stoppen voordat u uw opname snel bewerkt en exporteert.

Crashlogboek

Elke keer dat een applicatie op macOS crasht, wordt er automatisch een .crash-bestand gemaakt met details over de oorzaak van de crash. In het zeldzame geval van Blocs crasht, kunt u een crashlogboek bijvoegen wanneer u contact opneemt met de ondersteuning, zodat we erachter kunnen komen wat de crash heeft veroorzaakt en hoe we deze kunnen verhelpen. Hier leest u hoe u dat bestand kunt bemachtigen:

• Ga in de Finder naar de map Toepassingen, vervolgens Hulpprogramma's en start de app Console.
  • Zoek de meest recente crash onder het gedeelte Diagnostische gebruikersrapporten van de zijbalk.
  • Eenmaal gevonden, Control-klik erop en selecteer vervolgens "Reveal in Finder" in het snelmenu.
  • Kopieer of sleep het geselecteerde bestand uit het Finder-venster en voeg het ter ondersteuning toe aan uw bericht.

Fouten met gehoste websites

Als u problemen ondervindt met uw site nadat deze is gehost, zoals defecte functionaliteit of ontbrekende afbeeldingen, raden we u aan deze te lezen deze kennisbankpost dat omvat het gebruik van de webinspecteur om problemen aan de serverzijde te identificeren en op te lossen.

Rapporteer uw bug

Let op:

Ons kantoor is open 9 uur tot 5 uur GMT (Maandag t / m vrijdag) en onze ondersteuning is momenteel alleen in het Engels, hoewel we ons best zullen doen om geen Engelssprekenden te helpen.

Houd er rekening mee dat het vanwege hun complexiteit langere tijd kan duren voordat sommige bugs zijn opgelost. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bijgewerkt op 18 maart 2021