RTL-tekstrichting

Als u een site in het Arabisch of een andere taal bouwt waarvoor de tekst moet worden opgemaakt zodat deze van rechts naar links kan worden gelezen, moet u inschakelen RTL binnen uw project, zodat de tekstopmaak correct is.

RTL inschakelen

Inschakelen RTL binnen een Blocs project, moet u eerst de projectinstellingen openen, u kunt dit doen door naar Bestand> Projectinstellingen vanuit het hoofdmenu van de apps. Nu het blad met projectinstellingen is geopend, Links klikken op de T symbool en u krijgt de algemene tekstopties van de projecten te zien.

Onderaan de opties ziet u een gesegmenteerd besturingselement met het label Aanwijzingen​ Met dit besturingselement kunt u eenvoudig van links naar rechts instellen hoe de tekst op uw site wordt gelezen LTR of van rechts naar links RTL.

Bijgewerkt op 7 januari 2019