SEO-helper

De SEO-helper stelt gebruikers in staat om snel de inhoud van de pagina's binnen hun Blocs projecten en vind SEO-verbeteringen (Search Engine Optimization). Indien gevolgd, zullen deze verbeteringen helpen om de kansen te maximaliseren om de site te laten rangschikken voor doelzoekwoorden, waardoor een groter potentieel wordt geboden om gevonden te worden door zoekmachines zoals Google, Microsoft Bing en Yahoo.

Open de SEO Helper

Om toegang te krijgen tot de SEO Helper, navigeert u naar het hoofdtoepassingsmenu en selecteert u Venster> SEO Helper ​ Hiermee wordt de SEO-helper klaar voor gebruik gestart.

open-seo-helper

Een audit uitvoeren

Voer gewoon een trefwoord in het zoekveld in het SEO Helper-venster in en klik vervolgens op de gelabelde knop Check of druk op de Return-toets op uw toetsenbord.

Hierdoor wordt een scan van de hele pagina gestart, waarbij de structuur, inhoud en pagina-instellingskenmerken zoals titel en beschrijving worden gecontroleerd. Als de scan is voltooid, Blocs zal een lijst met mogelijke verbeteringen presenteren die de kans op de huidige paginarangschikking voor het opgegeven zoekwoord vergroten.

open-seo-helper

Tip voor beginners

Stel je voor dat het zoekinvoerveld op de SEO Helper de zoekbalk van een zoekmachine is, typ het woord in dat je van je potentiële klanten verwacht dat ze typen om je te vinden en optimaliseer vervolgens je site door de aanbevelingen voor verbeteringen te volgen die de SEO-helper biedt.

Bijgewerkt op 15 januari 2021