1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Schermafbeelding delen
  1. Home
  2. Reclame
  3. Schermafbeelding delen

Schermafbeelding delen

Mogelijk moet u regelmatig schermafbeeldingen delen van de websites die u bouwt met uw klanten of collega's. Blocs heeft een aantal ingebouwde functies die zijn ontworpen om het delen van schermafbeeldingen van webpagina's snel en eenvoudig te maken.

Deel een screenshot

Om een ​​schermafdruk van de huidige webpagina in uw Blocs project, navigeer naar de deelknop, die zich rechtsboven in het hoofdtoepassingsframe bevindt, en klik erop. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu met een menu-item met het label "Schermafbeelding delen". Als u de muiscursor over dit menu-item beweegt, verschijnt er een vervolgkeuzemenu met drie deelopties: E-mail, Bericht en Airdrop.

E-mail

Met deze optie wordt een screenshot gemaakt van de huidige pagina in uw Blocs project en open vervolgens uw standaard e-mailclient en maak een nieuwe e-mail met de schermafbeelding automatisch bijgevoegd en klaar om te verzenden.

Bericht

Met deze optie wordt een screenshot gemaakt van de huidige pagina in uw Blocs project en open vervolgens de Berichten-app en maak een nieuw bericht met de schermafbeelding automatisch bijgevoegd en klaar om te verzenden.

Luchtdruppel

Met deze optie wordt een screenshot gemaakt van de huidige pagina in uw Blocs project en open vervolgens de Air Drop-popover, waarmee u een ander apparaat binnen bereik kunt selecteren om de schermafbeelding mee te delen.

Tip voor beginners

De schermafbeelding gegenereerd door Blocs, wanneer het gebruik van de deelfunctie wordt beïnvloed door de huidige breekpunt en of Blocs in ontwerpmodus or voorbeeldmodus. Voor een nauwkeuriger screenshot maakt u uw screenshot wanneer Blocs bevindt zich in de voorbeeldmodus.